Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

Binance регистрира рекорден трафик на платформата си

Изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, се обърна към Twitter за да обяви, че Binance, една от най-големите борси за криптовалути, регистрира рекорден трафик.

Тъй като най-популярната криптовалута в света стигна до своя 12-месечен връх, Чанпен Джао каза, че до този момента борсата не е имала такъв сериозен трафик.

Ясно е, че неотдавнашното движение на цените на биткойн не остана незабелязано извън криптосферата, а “новите” пари започват да се връщат обратно в крипто пространството, тъй като Binance регистрира рекорден трафик на своята платформа.

Според данните на CoinMarketCap, Binance обработиха почти 2,9 милиарда долара в крипто транзакции за период 24 часа, докато всички борси бяха обработили малко над 100 милиарда долара за деня.

Както отбелязват някои от членовете на общността, фактът, че Binance записа този рекорд в вчера, определено е бичи знак за цялото крипто пространство и несъмнено вещае още по-добри новини за в бъдеще.

Mного крипто аналитици и търговци предполагат, че биткойн наистина може да продължи това рали до $10,000. Крипто търговецът Джош Рейджър прогнозира, че биткойн скоро ще поздрави мине ценовата граница от $9000 долара, а крипто анализаторът, CryptoFibonacci, заяви, че биткойн е превзет от биковете в момента и че няма нужда да се опитва да предскаже кога и дали ще има корекция.

Въпреки че, биткойн трябва да се надигне с повече от $ 1100, за да достигне ценовото ниво от $10,000, няма съмнение, че флагманската криптовалута ще достигне това ниво по-скоро, отколкото си представяхме до преди няколко месеца.

Някои предполагат, че това може да се случи и тази седмица. Едно е сигурно обаче – бъдещето на крипто изглежда светло от този момент нататък. Имайки предвид и факта, че след компроментираните сметки в следствие на хака, Binance все пак регистрира нови рекорди и жъне успехи, което е показателно за това каква сила представлява задаващия се “крипто прилив”.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance регистрира рекорден трафик на платформата си appeared first on CryptoDnes.bg.