Binance премахва BSV от платформата си

Binance премахва BSV от платформата си

Binance официално обяви, че ще премахне Bitcoin SV от списъка с поддържани токени.

Обменът на криптовалути даде на търговците едноседмичен гратисен период, за да се приспособят към решението.

В изявление публикувано на уебсайта на Binance на 15-ти април, 2019 г. се обява решението да премахне Bitcoin SV.

Откъс от изявлението гласи:

В Binance периодично преглеждаме всеки цифров актив, който изброяваме, за да гарантираме, че той продължава да отговаря на високите стандарти, които очакваме. Когато монета или токен вече не отговарят на този стандарт, или когато индустрията се промени, ние провеждаме по-задълбочен преглед и потенциално го премахваме. Вярваме, че това най-добре защитава всички потребителите ни.

Това решение идва малко след като изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, предупреди, че платформата ще премахне BSV след действията на Крейг Райт.

Според данни от BitMEX Research, миньорите на Bitcoin SV са имали брутна загуба от над 2 милиона долара след хард форка от ноември 2018 година. Данните, публикувани от BitMEX показват, че Bitcoin Cash (BCH) е изкопал повече монети от BSV след форка. Данни от 19-ти ноември 2018 г. показват, че миньорите на BSV са загубили общо 1,4 милиона долара.

През ноември 2018 г. разногласията в общността на разработчиците на Bitcoin Cash предизвикаха форк, който накара веригата да се раздели на две различни монети.

BSV се движи надолу през по-голямата част от годината, въпреки неотдавнашното нарастване на цените. Преди априлския скок, BSV се понижи с почти 27% от началото на годината.

Цената на Биткойн в началото на април сякаш тласна нагоре и BSV, но скокът се оказа краткотраен. След като спечели 40% между 1-ви и 3-ти април тази година, достигайки $ 92, BSV отбеляза значителен спад от над 22%.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance премахва BSV от платформата си appeared first on CryptoDnes.bg.