Binance предлагат награди за тестване на новата им децентрализирана платформа

Binance предлагат награди за тестване на новата им децентрализирана платформа

Топ борсата за криптовалути Binance предлага награда за тестване на новата децентрализирана търговска платформа на компанията Binance DEX. Новината бе обявена от главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, в туит на 28 февруари.

В тази публикация, Джао кани потребителите да тестват наскоро стартирания обмен и по този начин да помогнат да стартират основната мрежа по-бързо. Впоследствие, потребителите ще бъдат възнаградени с токена на Binance, Binance Coin (BNB). Джао написа:

За да изпробваме на максимум Binance DEX, ние раздаваме приблизително $100,000 USD еквивалент на BNB, като награда за нашето трейдинг състезание в тестнета. Елате и се присъединете към забавлението и ни помогнете да стартираме основната мрежа по-бързо!

В отделен блог пост, Binance предостави подробно описание на симулираното търговско състезание на Binance DEX , която ще се проведе от 7 до 21 март, 2019:

Всички потребители, които притежават най-малко 1 BNB в сметката си в Binance, ще имат право да участват в тази надпревара за симулирана търговия на Binance DEX. Всеки акаунт на Binance.com може да регистрира максимум 20 адреса на Binance Chain и ще получи 200 виртуални BNB токена за всеки адрес, за да ги използва като начален фонд преди началото на състазанието.

DEX е борса, която е захранвана от блокчейн и peer-to-peer (p2p) разпределена система Binance Chain, чието тестване е обявено на 20 февруари. Trust Wallet на Binance също ще бъде интегриран с Binance DEX, заедно с Ledger Nano S, като по-съвместими портфейли ще бъдат добавени на по-късен етап.

Преди два дни, Kraken публикува награда от $100,000 във фиатна или дигитална валута за информация, която може да доведе до откриването на липсващите активи на голямата канадска крипто борса, QuadrigaCX. В изявлението Kraken заяви, че всички улики ще бъдат изпратени на съответните правоприлагащи органи.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance предлагат награди за тестване на новата им децентрализирана платформа appeared first on CryptoDnes.bg.