Binance местят повече от $1 милиард, а таксата е нищожна

Binance местят повече от $1 милиард, а таксата е нищожна

Binance наскоро успяват да преместят биткойн на стойност $1,26 милиарда – и целият този превод им е коства само $124,60 в мрежови такси.

Новината е сериозно доказателство за това, че децентрализираните мрежи могат значително да намалят разходите за парични преводи.

Въпреки че понякога транзакционните разходи могат да достигнат до абсурдни цифри дори за най-малките суми за прехвърляне, това е рядкост. С течение на времето разходите за транзакции бавно намаляват, показвайки развитието, което претърпява биткойн и други дигитални токени, превръщайки се в жизнеспособни средства за глобални трансфери.

Някои Ripple (XRP) ентусиасти смело посочиха, че Ripple може да свърши по-добра работа за улесняване на международните трансфери при още по-ниски разходи,

Ripple полага големи усилия, за да бъде разглеждан като избор за трансгранични плащания, провеждане на няколко пилотни програми и значително разширяване на RippleNet. Главният изпълнителен директор, Брад Гарлингхаус, който разговаря с няколко вдъхновени от финансовата индустрия, сравнява xCurrent с SWIFT 2.0.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance местят повече от $1 милиард, а таксата е нищожна appeared first on CryptoDnes.bg.