Binance включва Cosmos (ATOM)

Binance включва Cosmos (ATOM)

Binance заяви, че е включил Cosmos (ATOM) в своя обмен.

В Twitter публикация генералният директор на Binance Чанпен Джао обясни, че обявяването се дължи на “добрите отношения с техния технологичен отдел” и че Cosmos първоначално отказа да бъде включен в който и да е обмен.

В Twitter също се появи следното съобщение, в което се изброяват двойките за търговия с токена, таксата за регистрация, датата на достъпност и друга информация.

Поддържаните двойки за търговия са ATOM/BNB, ATOM/BTC и ATOM/USDT. Тегленията за ATOM бяха отворени веднага след като токенът започна да се продава и започна да се търгува на 29-ти април.

Binance включи и задълбочен изследователски доклад за монетата, който може да бъде прочетен тук.

Този изследователски доклад беше вторият, който обменът публикува наскоро. Както вече беше съобщено, Binance разкри в отделен доклад, че XRP е “най-добрият диверсификатор” за инвеститорите в сравнение с различните групи цифрови активи.

Следните характеристики на Cosmos бяха предоставени и от уебсайта на платформата. В обобщение на проекта, Cosmos твърди, че е “екосистема, фокусирана върху скалируемостта и използваемостта на блокчейн решенията.” Проектът предвижда бъдеще, което ще позволи “интернет на блокчейните”, благодарение на своя разработчик SDK и Interblockchain Communication (IBC) свойства.

За постигане на консенсус, Cosmos използва механизма, наречен “bonded Proof-of-Stake“, както и модела “Hub-and-Zone” за комуникации между платформите. Една от основните характеристики на платформата е неговото “Tendermint” ядро. Cosmos твърди, че това ядро ​​може да се използва както за публични, така и за частни вериги и че предлага “незабавна окончателност и сигурност, като приоритизира безопасността…”

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Binance включва Cosmos (ATOM) appeared first on CryptoDnes.bg.