Bakkt е стъпка по-близо до старта си

Bakkt е стъпка по-близо до старта си

Bakkt обяви ключови свободни длъжности.

От платформата търсят служители за много важни позиции, както бе обявено в tweet на 22-ри януари.

Платформата на Интерконтиненталната борса (ICE) отново е отложена за по-късна дата тази година. Наскоро те завършиха кръг на финансиране, като събраха $ 182,5 милиона от 12 различни партньори и инвеститори.

Макар че това e добра новина, изключването на американското правителство забави Bakkt още повече. Докато правителството не отвори отново, компанията не може да продължи. Реалността на закриването е, че някои правителствени институции не функционират. Служителите им не могат да работят и никой не получава заплата, появяват се натрупвания в най-различни области.

През декември платформата постигна огромен напредък и приключи необходимото регулиране, което изглежда вече е на мястото си.

Кели Лофлер (CEO на Bakkt) заяви:

Ще споделим подробности, с разгръщането на Новата година. […]. Ние се фокусираме върху възможностите за предоставяне на нова инфраструктура. Това включва първата институционално регулирана услуга за обмен, клиринг и складиране за физическа доставка и съхранение.

Последните новини разкриват, че те наемат за някои високопоставени позиции. Има осем юнови позиции в компанията в Атланта и Ню Йорк. Въпреки това потенциалните служители могат да избират да работят от Хонг Конг, Токио, Сан Франциско, Лондон, Тел Авив и Сингапур.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Bakkt е стъпка по-близо до старта си appeared first on CryptoDnes.bg.