AT&T вече позволяват да си плащате сметките с крипто

AT&T вече позволяват да си плащате сметките с крипто

Според изявление от 23-ти май на att.com, “AT&T” вече ще приема онлайн плащания чрез сметки в BitPay, уважаван процесор за разплащания с криптовалути.

AT&T става първият основен мобилен оператор на САЩ, който предоставя на клиентите опция за криптовалути.

BitPay сега ще се появи като избор за плащане, когато клиентите плащат онлайн или чрез използването на myAT&T приложението.

Кевин Макдорман, вицепрезидент на звеното Communications Finance Business Operations, заяви, че компанията търси нови и иновативни начини да обслужва своите клиенти.

Ние винаги търсим начини за подобряване и разширяване на нашите услуги […] Имаме клиенти, които използват криптовалута и ние сме щастливи, че можем да им предложим начин да плащат сметките си с предпочитания от тях метод.

BitPay има още потенциални партньорства. CCO на BitPay, Сони Сингх, похвали AT&T за преминаването в крипто света и обясни, че интересът се разпространява.

Големите компании искат да се учат. Срещнахме се с изпълнителни екипи в много компании от Fortune 500, за да им обясним как работи и да обмислим как можем да работим заедно. 

Големите търговци на дребно като Starbucks, Whole Foods и Overstock започнаха да приемат крипто плащания и търсенето на крипто платежни услуги продължава да расте.

Антъни Помппиано и Чанпен Джао бяха развълнувани от новините.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post AT&T вече позволяват да си плащате сметките с крипто appeared first on CryptoDnes.bg.