Abra добавя поддръжка за Ripple (XRP)

Abra добавя поддръжка за Ripple (XRP)

Abra скоро ще позволи на инвеститорите да закупят американски акции с Ripple (XRP).

Abra е защитен цифров портфейл и приложение за обмен за мобилни устройства. Портфейлът е децентрализиран. Личните ви ключове не се съхраняват от трета страна. С други думи, платформата не предлага услуга за попечителство, целяща защита на активите на инвеститорите. Вие напълно контролирате парите си в портфейла на Абра.

Отговаряйки на въпрос в Twitter, главният изпълнителен директор на Abra Бил Бархайт заяви, че компанията ще изгради инвестиционен продукт, подкрепен от XRP. Той обаче не е разкрил точната дата, кога това ще се случи.

Новината идва едва един ден преди Абра да обяви, че са въвели нова услуга, която позволява на клиентите да купуват традиционни активи като ETF и акции с BTC. Някои от опциите, които се предлагат в първоначалното внедряване, са технологични акции като Netflix, Google, Facebook и Amazon. Също така, компанията ще предлага ETF-ове като Vanguard Growth и S&P 500; стоки като SPDR Gold Trust, индекси като Russell 2000. Компанията обещава да добави повече глобални активи в бъдеще.

Вчера разкрихме, че приложението ще използва блокчейн и интелигентни договори за поддръжка на частични инвестиции във фондове, търгувани на борсата (ETFs).

Минималната инвестиция е 5 долара. Функцията ще бъде достъпна за инвеститорите в над 155 страни, предлагайки нулеви такси за търговия на акции и инвестиции в ETF за останалата част от 2019 г.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Abra добавя поддръжка за Ripple (XRP) appeared first on CryptoDnes.bg.