$ 9,000 на хоризонта?

$ 9,000 на хоризонта?

Засега Биткойн се стабилизира.

Криптовалутата се търгува на около $ 8,500 през последния ден. Ако започне да се движи над $ 8,700, анализаторите са сигурни, че нещата ще започнат да ескалират отново.

Това ще даде на BTC инерцията нужна, за да направи още един сериозен, възходящ крак.

Видяхме, че цената на Биткойн направи турбулентни действия, варирайки между 8,000 и 9,100 долара в рамките на шест часа.

Въпреки че най-голямата криптовалута за кратко докосна $ 9,100, пробивайки ключовото ниво на съпротива, този скок завърши в сериозен спад и краткосрочни мечи условия.

След постигането на гореспоменатото ниво, BTC се срина с 1,000 долара в рамките на час.

Но след разпродажбата, която в паниката си, някои оприличиха със срив, биковете отново поеха контрол. Към момента на писане, Биткойн се намира на $ 8,580 и в момента се движи по-високо в краткосрочен план.


CryptoEazy изтъква, че най-добрият сценарий от тук би бил флагманската криптовалута да повтори теста, да се възстанови и да държи над нивото на 0.618 фиб корекция на диапазона от $ 8,000 до $ 9,100, което е $ 8,700.

Той не е първият, който мисли така. Популярният коментатор Mayne отбелязва, че ако няколко свещи на часовата или 4-часовата графика затворят над $ 8,700, той ще бъде склонен да заложи на бичи перспективи.


Джош Рейджър, известен крипто трейдър, акцентира, че ако пресечем $ 8,731, това е силен признак за потенциално движение над $ 9,000.

Някои хора са категорични, че пулбека не е приключил.

Биткойн е на зелено с над 100%, докато някои алтове, като Binance Coin (BNB), Litecoin и други, са стигнали Луната.

Както наскоро отбеляза Травис Клинг от Ikigai, BTC е нараснал със 129% от началото на годината, докато BNB е претърпял рязък скок от 432%.

Биткойн е достигнал връх и сега трябва да има известна корекция. Това има логика, като се има предвид факта, че когато BTC се премести над $ 8,300, това беше петата част от модела на Елиът и че не е имало решително затваряне над съпротивата от $ 8,800.

Графиката на Биткойн в по-краткосрочен план също има меча нагласа. Всъщност, BTC проби под низходящ канал и средносрочна тренд линия и е пробивал $ 8,900 два пъти.

Всичко това допринася за идеята, че най-голямата криптовалута губи сцепление с текущия си възходящ тренд и поради това може да успокои възходящия си ход, разреждайки го с низходяща инерция.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post $ 9,000 на хоризонта? appeared first on CryptoDnes.bg.