400 милиона XRP бяха заключени обратно в ескроу

400 милиона XRP бяха заключени обратно в ескроу

След като Ripple освободи 1 милиард XRP от eскроу сметка си на 1 май, огромното количество от 400 милиона XRP бяха заключени на неизвестен адрес.

Кит предупреди, че днес значителна сума от 400 милиона XRP е заключена в ескроу на неизвестен портфейл. Според текущата пазарна стойност на XRP, сумата, заключена в портфейла, е приблизително $123,6 милиона.

Сайта Bithomp XRP индикира, че Ripple са собственик на този ескроу, като адреса също е собственост на компанията.

Екипът на Ripple заяви в множество случаи, че XRP транзакциите имат много ниски такси, като за прехвърляне на 400 милиона XRP струва само 0.005 XRP.

Според Bithomp, адресът на акаунта на Ripple, който получaва XRP токените, е: rsjFB8mPWqiZgPUaVh8XYqdfa59PE2d5LGrsjFB8mPWqiZgPUaVh8XYqdfa59PE2d5LG.

Ripple също разкриха своите отчети за първото тримесечие за 2019 година, които показват колко много от освободените XRP са били заключени обратно в ескроу.

„През първото тримесечие на 2019, три милиарда XRP отново бяха освободени от ескроу (по един милиард всеки месец). Освен това, 2,30 милиарда XRP бяха върнати и поставени в нови договори за ескроу. Останалите 700 милиона XRP, които не са върнати, се използват по различни начини за подпомагане на XRP екосистемата. ”

Докладът също така показва данните за продажбите и леко увеличение от 1% в сравнение с миналогодишното представяне през Q1.

Въпреки миналогодишните мечи пазарни тенденции, XRP успя да остане на повърхността и да запази мястото си като третата криптовалута по пазарна капитализация, а последните доклади само показват признаци на увеличение.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post 400 милиона XRP бяха заключени обратно в ескроу appeared first on CryptoDnes.bg.