3 високорискови криптовалути, които може да избегнете през 2019

3 високорискови криптовалути, които може да избегнете през 2019

Ако сте инвеститор в криптовалута, тогава трябва да направите задълбочени проучвания на пазара, преди да решите в какъв проект да инвестирате, тъй като погрешният избор може да ви струва цяло състояние.

Изненадващо е, че на крипто пазара най-рисковата монета е тази, която започва да прави възходящи движения на цената в средата на бичи пазар.

Инвеститорите се надяваха да направят богатство от по-малките монети, тъй като те предлагат възможност за закупуване на огромно количество, но тези мечти умряха с част от монетите. Това беше урок, че хората трябва да разбират пазара преди да направят своя избор. Добре е да поемате рискове, но също така е много разумно да стоите далеч от високорисковите криптовалути. Нека да разгледаме три такива актива, които да се избягват през 2019 и дори след това.

Три високорискови криптовалути

  • Tether (USDT)
  • Dragonchain (DRGN)
  • Nano (NANO)

Доста е сложно да се прогнозира цената за трите монети, защото тенденциите им са неясни. Сред трите, Dragonchain представлява най-висок риск. С голям успех и голяма печалба през януари миналата година криптовалутата спадна с около 80% само след седмица или две и цената остана ниска до края на 2018 година.

Въпреки това, като идея на гиганта Disney и гледайки към нея сравнително малката пазарна капитализация, която ѝ дава повече място за растеж, криптовалутата може да се изкачи отново ако с 2019 дойде позитивно рали.

Освен това, горeспоменатите криптовалути като други монети на пазара продължават да се влошават в дългосрочен период, когато ги достигне низходяща тенденция. Те рано или късно стават жертва на нестабилен пазар с най-висок риск да бъдат оставени извън света на крипто плащанията.

Невъзможността за оцелеляване на мечия пазар и стабилност се свежда до липсата на потребители и нивото на приемане, което е основният двигател за растежа. Това е особено характерно за Tether и Nano, които са сред топ 50 криптовалути, но са загубили инерцията си. Tether се бори с толкова много противоречия относно своята легитимност.

Това в крайна сметка постави другите криптовалути в застой. Препоръчително е да се внимава с тези три криптовалути, защото потенциалът им носи и много висок риск.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post 3 високорискови криптовалути, които може да избегнете през 2019 appeared first on CryptoDnes.bg.