13 милиарда излезнаха от крипто пазара вчера

13 милиарда излезнаха от крипто пазара вчера

На 24-ти февруари, след впечатляващо краткосрочно рали, оценката на крипто пазара се спадна с около $ 11 милиарда от 141 милиарда долара до 130 милиарда долара.

Няколко анализатори предположиха, че неспособността на Биткойн да скочи над $ 4,200, решаващо ниво на съпротива за доминиращата криптовалута, накара повечето крипто активи да се върнат обратно.

DonAlt, технически анализатор, каза, че активите с малки пазарни капитализации започват последната фаза на корекция. В краткосрочен план съществува възможност пазарът да продължи своето възстановяване.

Всички мечи алткойн нагласи, които обсъждахме по време на стрийма през последната седмица, най-накрая започват да се разиграват. Още един крак надолу трябва да завърши ритрейсмънтите и да ги направи привлекателни отново. Отдръпването заради слабостта се изплати. Търпението е ключово.

Интересът към пазара е минимален, както се вижда от относително ниския обем на крипто обмените. Преди Биткойн да пробие решаващото ниво на съпротива на $ 4,200, криптовалутата остава уязвима за спад до около $ 3,000. Инвеститорите може би бяха прекалено развълнувани по повод пробива на нивото на съпротива, което накара пазара да се коригира.

Въпреки че големината на внезапния спад в цената на Bitcoin изненада инвеститорите, BTC рязко падна под нивото на съпротива от $ 4,000, което се мъчеше да преодолее в продължение на месеци.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post 13 милиарда излезнаха от крипто пазара вчера appeared first on CryptoDnes.bg.