100 dApp вече са активни в мрежата на Tron – очакват се 1000 до края на 2019

100 dApp вече са активни в мрежата на Tron – очакват се 1000 до края на 2019

Главният изпълнителен директор на Tron, Джъстин Сън написа съобщение в Twitter, че фондацията е готова да предостави финансиране за спасяване на разработчиците от мрежата на Етериум от тяхната проваляща се платформа.

TRON ще изгради фонд за спасяване на ETH и EOS разработчиците от срива на тяхната платформа, стига тези разработчици да мигрират своите децентрализирани приложения в мрежата на Джъстин Сън.

Един месец след пускането на Tron Virtual Machine, Tron записа двадесет активни dApps на своята платформа и разработчиците имат по-добър опит в мрежата, защото е по-лесна за използване от тази на Етериум. Главният изпълнителен директор на Tron обяви, че мрежата очаква повече от 80 човека. Все повече разработчици се присъединиха към нея и цифрите се увеличиха до 100 активни Dapps в мрежата на Tron по време на писането на статията.

Фондация Tron също положи много усилия, опитвайки се да развива своите Dapps, за да гарантира, че разработчиците имат по-добър опит оперирайки в мрежата. Джъстин Сън заяви, че Tron са готови да внесат всичко, което е необходимо, за да засилят растежа на dApps на своята платформа. Едно от децентрализираните приложения TronBet се представя по-добре от IDEX на Етериум.

Tron стартира седмичен доклад на dApp, за да даде възможност на други разработчици да разберат и изграждат мрежата. Представянето на Tron dApps е основна сила, която увеличава ежедневните си транзакции и потребители. Те също така повишават ценовото представяне на родния си токен TRX.

Някои dApps, които се представят много добре на платформата Tron, са Tronbet, пословичната платформа за игри, TronDice, Odyssey, Peiwo, Cobo, Gifto, GSC и др.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post 100 dApp вече са активни в мрежата на Tron – очакват се 1000 до края на 2019 appeared first on CryptoDnes.bg.