$10 ли е максималната стойност на XRP?

$10 ли е максималната стойност на XRP?

Една много вълнуваща част от целия криптовалутен пазар са всички спекулации и прогнози, които се правят всеки ден, за бъдещето на активите или въз основа на тенденции, алгоритми или в някои случаи, случайно предположение.

Биткойн, Етериум, XRP и Лайткойн обикновено са в челните редици на тези прогнози.

Един интересен туит споделя информация за възможното бъдеще на XRP. Дали тези прогнози трябва да бъдат вздети присърце, е съвсем различен въпрос. Туитът идва от XRP ентусиаст, известен като @AlbaniaRipple.

Според потребителя, спекулациите подбутнаха XRP да достигне почти $4 в началото на 2018 година и че максималната постижима цена за XRP може да бъде $ 10.

Може ли XRP да мине $ 10?

XRP на Ripple в момента е третата най-голяма криптовалута на пазара. Пазарната капитализация на XRP е почти $15 милиарда с обем на транзакциите над $1,5 милиарда всеки ден. Въпреки това, при цена от около $0.35 за токен, възможността, че може да достигне $4 по всяко време е доста оптимистична, в най-добрия случай.

Криптовалутите са известни с тяхната волатилност. Опитът да се предскаже повишение на цената или срив обикновено е най-малкото хазарт. Някои хора успяха успешно да предскажат бичи и мечи пазари в миналото, но именно тези хора също не успяха да предскажат доста събития или дори са го направили, но грешно.

Въпреки това, въз основа на отговорите на туита, изглежда, че много хора имат много силна вяра в токена, като някои смятат, че XRP скоро ще стане стейбълкойн на $500. Един много ентусиазиран потребител написа отговор, като основно изрази мнение, че XRP е безграничен и може да надхвърли $10 долара.

Не може да се отрече, че XRP се справя доста добре, но ще продължи ли да е сред топ криптовалутите в идните години?

 

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post $10 ли е максималната стойност на XRP? appeared first on CryptoDnes.bg.