$1 милиард в крипто фючърси бяха изтъргувани миналия месец

$1 милиард в крипто фючърси бяха изтъргувани миналия месец

Crypto Facilities казват, че около $1 милиард в Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin и Bitcoin Cash фючърси са били търгувани на тяхната платформа, само през последния месец.

Компанията е свидетел на огромен растеж, след като бе придобита от крипто борсата Kraken, която е базирана в Сан Франциско. Ръководителят на индексите и ценовите продукти Суй Чун заяви, че компанията претърпява 500% ръст в обема си с 400% увеличение на потребителската си база.

Нашите ежедневни потребители се увеличават експоненциално и това се отнася за всички продукти. Не само големите токени, но и всички останали видяха подобен растеж.

Мисля, че очевидно подкрепата на една голяма американска борса помогна и очевидно Kraken доведе нашия продукт до много лоялна потребителска база. Това брандиране в Kraken носи голяма тежест. Също така ние сключваме договори за петте най-големи токена и вземаме обезпечение.

Crypto Facilities се намира в Лондон и предлага на търговците във Великобритания напълно регулиран начин за закупуване на крипто фючърси. Kraken твърдят, че придобиха Crypto Facilities поне за $100 милиона, но не е публикувана точна цифра.

Компанията казва, че Bitcoin е най-търгуваният актив на тяхната платформа, като „големите числа“ предстоят и за Ethereum, и XRP.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post $1 милиард в крипто фючърси бяха изтъргувани миналия месец appeared first on CryptoDnes.bg.