Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн?

Крипто анализатори прогнозират алткойн рали, което ще се разпали от предстояшият халвинг на Лайткойн през август 2019.

Преди халвинга, Лайткойн навлезе в бичия пазар. Повечето крипто инвеститори следят отблизо LTC с цел да анализират въздействието му върху алткойните.

Преди да се случи, Лайткойн халвинга доведе до обединяването на пазара на криптовалути. LTC всъщност беше катализаторът, който помогна да се излезне от мечия пазарна.

Лайткойн се търгува на приблизително $116 с пазарна капитализация от $7,2 милиарда, а aлткойните започват да се увеличават. В момента целият пазар е с положителен импулс, като биткойн заема водещата позиция, като в момента се търгува на близо $8,600.

Стойността на дигиталния актив се повиши успоредно с инвеститорите, които очакват компенсиране на търсенето и предлагането, което ще доведе до повишаване на цената до този 12-месечен връх. Когато целият крипто пазар изглеждаше нестабилен, Лайткойн беше единственият актив, който през повечето време остана на зелено.

Активът също изигра голяма роля във възстановяването на крипто пазара. Фактът, че Лайткойн помогна на биткойн за надминаване на съпротивата от $8,000, не може да бъде пренебрегнат. В този момент, биткойн се насочва към цена от $9000.

В сравнение с най-голямата криптовалута, Лайткойн натрупа 10% спрямо двойката LTC/BTC. Поглеждайки в бъдещето, Лайткойн се очаква да спечели допълнително въз основа на технически анализ.

Преодоляването на съпротивата от $100 означава, че Лайткойн се насочва към нивото на съпротива от $150. В същото време ценовото ниво от $100 трябва да се следи внимателно. В случай, че стойността падне под $100, това може да бъде голям проблем за Лайткойн общността. Засега обаче спад под $100 е малко вероятен.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Ще има ли алткойн рали след предстоящия халвинг на Лайткойн? appeared first on CryptoDnes.bg.