Цената на Tron е стабилна сред новини за нови партньорства

Цената на Tron е стабилна сред новини за нови партньорства

Няколко нови разработки и партньорства помагат на Tron да остане в топ десетте по пазарна капитализация криптовалути.

Тази седмица бяха обявени редица нови партньорства от Джъстин Сън и неговата маркетингова машина.

Coingate, който започна през 2014 г., наскоро включи плащания с Tron и TRX за търговци. Според блога на компанията, литовският компания е по-скоро портал за плащания, отколкото крипто обмен.

Като улесняваме плащанията между купувачи на TRX и онлайн доставчици, ние се стремим да станем значима част от екосистемата на TRON и да допринесем за по-нататъшния растеж на общността.

В допълнение към Coingate, борсата ABCC също влезна в партньорство с екипа на Tron, ставайки първата борса, предложила TRC-10 токените.


TRC-10 е токен, поддържан от блокчейна на TRON, вграден без виртуалната машина на Tron (TVM), според документацията на разработчика. TRC-20 използва TVM и е съвместим с ERC-20. Токените на TRC-10 имат хиляда пъти по-ниска такса за транзакции, по-лесен е за изучаване от разработчици и има достъпност чрез API.

ABCC, като Coingate, може да не е една от най-големите борси на планетата, но въпреки това, новината за приемането и разширяването на Tron безспорно има позитивен ефект. В допълнение към тези нови пазари за Tron и неговите токени, предстои niTROn, която трябва да започне на 17-ти в Сан Франциско.


През седмицата TRX е спаднал със 7%, но повечето други алткойни са паднали много повече. Месечната перспектива е много по-обещаваща, като са отчетени печалби от над 85% за токена.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Цената на Tron е стабилна сред новини за нови партньорства appeared first on CryptoDnes.bg.