Хедж фонд председателят Бил Милър все още вярва в Биткойн

Хедж фонд председателят Бил Милър все още вярва в Биткойн

Председателят на Miller Value Partners (MVP) и CIO Бил Милър потвърди вярата си в Биткойн, като публично изрази скептицизма си за Ripple.

Говорейки по време на интервю за CNBC на 9-ти януари, Милър, заяви, че е отделил своите BTC и BCH средства в отделен фонд.

Според Милър са запазени около 10% в Биткойн и Биткойн Кеш общо, а останалите 90% вече са в отделен фонд. 

Вече изминалата 2018 година беше особено тежка за повечето хедж фондове. Въпреки това, много от тях смятат, че най-добрият подход е да се изтърпи текущия мечи пазар, като се очаква приток на институционална дейност.

Очаква се такава активност да се засили в първото тримесечие на годината с пускането на Bakkt, подкрепената от Интерконтиненталния обмен (ICE) платформа.

Средната цена, на която MVP е придобил Биткойн е само $ 350, разкри Милър.

Партньорите могат да решат какво да правят, те могат да го държат, могат да го продадат, да върнат парите обратно в хедж фонда – каквото си искат.

Когато бе запитан за интереса към алткойни, Милър каза, че MVP не е взел решение по отношение на предлагането на други крипто активи. След това той постави под въпрос прозрачността на XRP и компанията зад валутата.

XRP не е нужно да се използва в мрежата Ripple; можете да използвате и други неща … Ако погледнете на Coinmarketcap.com се казва, че има 38 милиарда от тях [токените], но всъщност има около 100 милиарда, защото компанията държи 61 милиарда…


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Хедж фонд председателят Бил Милър все още вярва в Биткойн appeared first on CryptoDnes.bg.