Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019

Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019

Тъй като 2018 година завърши с интензивни мечи тенденции, търговците се движат внимателно и собственоръчно избират кой токен ще роди достойни печалби.

За да опростим този досаден процес, направихме разбивка на някои от най-обещаващите крипто токени, които най-вероятно ще създадат много привлекателни печалби и за търговците, и за инвеститорите през 2019 година.

Binance Coin (BNB)

BNB е токенът, който може да се нарече „късметлийски” заради силната подкрепа от водещата в света борса за криптовалути Binance. Резултат с изображение за binance coin pngBNB определено е тук, за да остане. Поглед към данните на дигиталния актив за всички времена показва умопомрачителния, поетапен процес на растеж от по-малко от $1 до сегашната му цена от $6.54. Тъй като Binance стои твърдо зад BNB, адаптивността е гарантирана за търговците на този токен.

Ripple (XRP)

Най-големите трейдъри на криптовалути като Ран Нойер знаят повече, отколкото да се съмняват в потенциала на XRP, чиято стабилност в обема на търговията е довела до превръщането му във втората по големина криптовалута в света, както понастоящем, така и в няколко други случая. Резултат с изображение за xrp pngВъпреки че цената за XRP не е близо до $1, трейдърите отново и отново разкриват, че XRP е следващият най-добър токен, който гарантира сигурността при търговия, следвайки BTC.

Litecoin (LTC)

Понастоящем седи на цена от $ 30.98 в пресата, Litecoin е една Резултат с изображение за litecoin pngот най-надеждните криптовалути по отношение на обема на търговията и ценовата стабилност. LTC съществува едва от няколко години, но успя да преодолее мечите приливи. Що се отнася до стабилността, помислете за Litecoin.

Tron (TRX)

Мрежата на Tron се превърна в една от най-лесните за ползване платформи. Това не само привлича повече разработчици към мрежата на Tron, но и този прогрес значително е повлиял на родния токен на мрежата (TRX). Резултат с изображение за tron crypto pngСтана очевидно, че повече трейдъри започнаха да се интересуват от TRX, когато надхвърли рекордните транзакции на Етериум от 1,349,890, с общ дневен рекорд от 1,367,488.

Dash (DASH)

След повече от пет години от създаването си, Dash е изправен пред твърдите търговци още от 2014 година.Резултат с изображение за dash crypto png Тези, които държат Dash са преминали през някои от най-суровите пазарни тенденции, за да стигнат до тази точка. Виждайки бавния и стабилен темп, с който Dash е изградил своя ценови обем, от само $ 1 до $ 1000, сегашната му цена от $ 71 не възпира нови търговци да търгуват Dash ежедневно.

Bitcoin (BTC)

Нови криптовалутни търговци и инвеститори може да са били въведени в BTC през 2018 година, без съмнение една от най-тежките години за криптовалутата.Резултат с изображение за bitcoin png Въпреки това, дългосрочните търговци остават на крака, като виждат огромния процент на инвестиции от институционалните инвеститори. Независимо, че понастоящем големият бик се бори с цена от $3600, търговците все още залагат на него. Дори и топ създателите на криптовалути като Чарли Лий на Litecoin, преди това са съветвали търговците да притежават поне 1 BTC, преди да закупят някой друг алткойн включително Litecoin.

Monero (XMR)

От $2.47 в деня на пускането си на живо, XMR падна до $0.7 за почти една година, преди да се изкачи до $1 през май 2016. Резултат с изображение за monero pngС бавно и стабилно движение на цените, което сега се застопори на $45, не е учудващо, че XMR е топ избор за търговци на алткойн.

Bitcoin SV (BSV)

Резултатът от ноемврийския хард форк на BCH, BSV се търгува доста впечатляващо, тъй като се появи преди малко повече от месец. BSV започна с цена за търговия от $84.41 и достигна най-високото си ниво от $134.59 малко след това.Резултат с изображение за bitcoin sv png За разлика от повечето токени, които обикновено започват с впечатляваща търговска цена и значително намаляват излишъка, BSV успява да се противопостави на коефициентите, показващи силна съпротива при мечите тенденции и въпреки лекия спад в обема на търговията, BSV впечатляващо поддържа цената на $70 към момента на писане.

Zcash (ZEC)

Докато ZEC претърпява значителен спад в стойността, търговците все още са много сигурни, че дните на $ 600 и $ 700 все още могат да бъдат постигнати. Резултат с изображение за zcash pngКато се има предвид, че ZEC съществува от 2016 година и отказва да покаже какъвто и да е признак да отстъпва , търговците все още не знаят къде е дъното на този токен, тъй като той остава един от най-ценните, с гъвкава скорост на търгуемост.

Maker (MKR)

MKR е безспорно един от най-ценните токени с много обещаващо бъдеще, което е показателно от данните му от 2017 Резултат с изображение за maker crypto pngгодина. Стабилността е думата, която класифицира този токен, тъй като се изстреля в ежедневните печалби, в множество случаи. Този ръст едва ли ще престане скоро, тъй като все повече и повече търговци наливат средства в него. Понастоящем токенът се търгува на $459.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

 

 

 

The post Топ 10 най-добри криптовалути за инвестиция през 2019 appeared first on CryptoDnes.bg.