Серена Уилямс инвестира в Coinbase

Серена Уилямс инвестира в Coinbase

Тенис легендата Серена Уилямс току-що разкри нови подробности за своята инвестиционна компания, Serena Ventures.

В пост в Instagram, Уилямс пише на своите 10.9 милиона последователи, че тя тихо изграждала портфолио, инвестирайки в различни компании през последните пет години.

През 2014 година стартирах Serena Ventures с мисията да предоставям възможности на основателите в различни индустрии. Serena Ventures инвестира в компании, които приемат разнообразно лидерство, индивидуално овластяване, креативност и възможности.

Борсата за криптовалути Coinbase е една от повече от 30 компании във VC портфолиото. Стартъпа от Сан Франциско е най-голямата крипто борса в САЩ. Под ръководството на главния изпълнителен директор Брайън Армстронг, Coinbase е в глобална фаза на разширяване, стартирайки услуги за крипто-към-крипто-търговия в 11 страни по-рано тази седмица.

Serena Ventures се фокусира предимно върху повишаване на жените чрез предприемачество. Компанията ще бъде наставник на млади основатели при финансиране на стартъпи на ранен етап.

Сред обширния списък на компаниите, Coinbase се присъединява към марката за бръснарски ножчета Billie, доставчика на органични бебешки храни Little Spoon и Wing, многоцелево съвместно работно и обществено пространство за жени с места по целия свят.

В допълнение към Серена Уилямс, уебсайтът добавя бившия управител на активи в JPMorgan, Алисън Рапапорт, като вицепрезидент на фирмата.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Серена Уилямс инвестира в Coinbase appeared first on CryptoDnes.bg.