Първият спечелил чисто нов автомобил от лотарията на Tron

Първият спечелил чисто нов автомобил от лотарията на Tron

Tron разкри победителя в своята “USDT Tron” лотария за кола. Първият победител е 22-годишното китайско момиче от Фуджиан Фуджоу, което сега е горд собственик на чисто нов Mini Cooper. Това беше обявено в поздравителен туит към новия победител.

По време на празненството в случай партньорството на Tron с Tether на 12 март, изпълнителният директор на Tron, Джъстин Сън, обяви airdrop за $20 милиона и Telsa. Това действие бе предприето от главния изпълнителен директор на BitTorrent, за да направи успешните връзки между двата гиганта, които ще позволят на Tron да пусне стейбълкойн в своята мрежа.

“За да отпразнуваме успеха на BTT, USDT и TRON, планирам airdrop за $20 милиони “безплатни пари”. Добрата новина е, че идва, а лошата е, че може да реша да отдам повече! Първо, ще избера случайно 1 победител, който печели автомобила Tesla до 3/27! ”

Сън е известен като най-щедрият главен изпълнителен директор в крипто индустрията. В толкова много случаи той предлага различни стимули да примами последователите си и да привлече нови. Неговата щедрост му спечели повече последователи в социалните медии. Наскоро последователите му надминаха един милион в Twitter.

Процесът беше, че участниците във аirdrop-а трябва да препратят (retweet) публикацията на Джъстин в Twitter и да го последват на, или преди 27 март.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Първият спечелил чисто нов автомобил от лотарията на Tron appeared first on CryptoDnes.bg.