Потенциалът на Binance Coin като инвестиция за 2019 година

Потенциалът на Binance Coin като инвестиция за 2019 година

В пазарът на криптовалути има редица токени, които показват перспективи за по-добро представяне в бъдеще. В този момент, най-обещаващите сред тях са Binance Coin (BNB) и Ethereum (ETH).

Като за начало, BNB е криптовалутата на борсата Binance. Понастоящем, активът е на седма позиция с пазарна капитализация от $4,3 милиарда. В момента токенът се търгува на цена от приблизително $30,47. От друга страна, ETH е втората по големина криптовалута с пазарна капитализация от $25,5 милиарда.

Когато става дума за криптовалутни инвестиции през 2019, BNB има шанс да ви даде по-добра възвръщаемост в сравнение с Ethereum. BNB е отличен актив на пазара и успява константно да се покачва в класацията, влизайки в топ 10 криптовалути за кратък период от време.

Въпреки че BNB няма да замени ETH скоро, активът показва всички признаци, че е първия претендент. Въз основа на представянето на BNB, то продължава да привлича много инвеститори, нещо, което ще окаже положително въздействие върху цената.

Освен това, развитието на борсата оказва положително влияние върху стойността на актива. Платформата Binance DEX е сред разработките, които ще тласнат цената на BNB нагоре. В момента тази криптовалута захранва операциите на борсата.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Потенциалът на Binance Coin като инвестиция за 2019 година appeared first on CryptoDnes.bg.