Платежна платформа добавя VeChain към списъка с поддържани активи

Приложението за крипто плащания Zeux предлага поддръжка на VeChain (VET).

Приложението е предназначено да позволи на потребителите да похарчат криптовалутите си в магазини, които приемат Apple Pay и Samsung Pay. Базираната в Лондон компания твърди, че стартира във Великобритания и ще бъде пусната в Европа по-късно тази година.

VeChain е основен играч в разработването на блокчейн, за да позволи на предприятията и професионалните екипи да използват обществения блокчейн. По-специално, като се има предвид голямата общност на VeChain в Европа, партньорството ще ни помогне да достигнем до нашата целева европейска клиентска база.

След като крипто потребителите активират техните Apple Pay или Samsung Pay на поддържано POS устройство, избирайки предпочитаната си криптовалута, за да завърши покупките, търговецът ще получи фиат. Криптовалутата незабавно се приспада от портфейла за дигитални плащания Zeux, без такси за конвертирането.

Финландската компания твърди, че има за цел да създаде решение за дигитално банкиране, което обединява всички банкови дейности в едно приложение, за да преодолее пропастта между традиционните платежни системи и новата ера на крипто.

Екипът на Zeux казва, че приложението ще интегрира вградена инвестиционна платформа и функция за обмен на валута.

VeChain е само най-новото попълнение в крипто състава на Zeux. Платформата също поддържа Bitcoin, Ethereum, NEO, IOTA, Qtum и Bitcoin SV.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Платежна платформа добавя VeChain към списъка с поддържани активи appeared first on CryptoDnes.bg.