Напусна главният технологичен директор на Coinbase

Напусна главният технологичен директор на Coinbase

Главният технологичен директор на голямата американска борса за криптовалути Coinbase, Баладжи Шринивасан, съобщи за оттеглянето си от компанията в Twitter на 3 май.

В своят туит Шринивасан каза, че се е наслаждавал на времето си, работейки за борсата и че сега ще си почине „за да се върне във форма – и да се концентрира върху всичко, което е изпуснал докато е работил в Coinbase.

В своята кариера, Шринивасан е съосновател на нестопанска крипто-изследователска агенция Coin Center и платформата за печелене на Биткойн (BTC), Earn. Той е бил главен изпълнителен директор на Earn, когато е придобит от Coinbase през април миналата година.

Както се съобщава, Coinbase вече загуби трима висши ръководители за шест месеца считано от миналия месец.

Също през април Coinbase затвори офиса си в Чикаго и забави разработването на своя двигател за съвпадение, като се съобщава, че съкращават около 30 служители.

Тази седмица, директорът на изследователския център в Coin Center, Питър Ван Валкенбург, участва в разгорещен дебат за състоянието срещу федералното регулиране на крипто на събитието Business of Blockchain на MIT Technology Review на 2 май.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Напусна главният технологичен директор на Coinbase appeared first on CryptoDnes.bg.