Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP

XRP продължава да пуска корени в различни икономически сектори, тъй като криптосферата се разширява дълбоко в глобалната икономика.

Този път XRP получава огромна подкрепа от хотелиерската индустрия. По-точно, блокчейн компания, която се фокусира върху използването на технологията, за да улесни плавния опит в хотелиерската индустрия, се обръща към XRP.

В специален туит Travala обявиха, че са добавили XRP като опция за плащане на своята платформа. Както всеки би очаквал, това е развитие, което ще повлияе на статуса на XRP като популярен дигитален актив.

Достъп до много хотели, страни и дестинации

Освен че насърчава масовото приемане на XRP, подкрепата на Travala за крипто ще помогне на хората по повече от един начина. Като начало всеки, който не можел да плати с XRP, вече може да го направи и да получи достъп до огромно богатство от екстри.

Чрез Travala, потребителите могат да резервират над 500 000 хотела в 210 страни по света, над 82 000 дестинации за посещение. Това е доста голямо развитие в подкрепа на многото потребители на XRP, които търсят начини за лесна и ефективна транзакция с него.

Реакции

Новината за новото развитие е посрещната с многобройни положителни реакции от страна на различни членове на XRP общността. В Twitter, ходата масово започнаха за да изразят подкрепата си за новата Travala-XRP колаборация. Всъщност някои дори се заклеха да използват само Тravala за всичките си туристически дейности отсега нататък.

С други думи, сега Travala ще има повече клиенти, които ще използват XRP като опция за плащане. Всъщност, повече хора биха могли да се присъединят и да започнат да използват крипто, като по този начин засилват приемането. XRP може дори да придобие по-голяма стойност в процеса.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Над 550,000 хотела по света вече приемат XRP appeared first on CryptoDnes.bg.