Мъж се самоуби след загубата на значително количество Биткойн

Мъж се самоуби след загубата на значително количество Биткойн

Китайски бизнесмен се самоуби, след като загуби 2000 BTC, когато се е опитал да шортне биткойн със 100x ливъридж.

42-годишният Хуй И, главен изпълнителен директор на BTE.TOP, които специализират в анализа на данни и предоставя услуги за пазарите на криптовалути, почина на 5 юни.

Хуй е заподозрян в присвояване на 2000 BTC от потребителите на фирмата, за да шортне биткойн със 100x ливъридж, след което губи всички средства.

Китаецът се превърна в известен крипто търговец с няколко точни предсказания, които привлякоха доста последователи.

До този момент няма ясна информация за това как Хуй е починал, но смъртта на главния изпълнителен директор остави клиентите да се чудят защо един опитен търговец е заложил всичко на една сделка и какво ще се случи с изгубените им средства.

Фирмата всъщност беше затворена преди повече от месец, което означава, че Хуй търгува със средствата на клиенти, докато компанията всъщност дори не е в експлоатация.

Някои смятат, че главният изпълнителен директор е инсценирал собствената си смърт, като има подозрения, че той е спечелил много преди голямата загуба, което обезмисля самоубийството.

Но по всяка вероятност Хуй може да е имал финансови затруднения и търговията с парите на клиентите е последния опит да се възстанови.

За съжаление, в криптовалутното пространство, много хора рискуват да ипотекират недвижимите си имоти, за да търгуват криптовалути с ливъридж, но безуспешно. Голяма част от тези, които търсят богатството за една вечер, остават разочаровани и заринати в дългове. За това с всяка инвестиция винаги трябва да се подхожда внимателно след задълбочени анализи.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Мъж се самоуби след загубата на значително количество Биткойн appeared first on CryptoDnes.bg.