Лайткойн до $1,000, според Чарли Лий

Лайткойн до $1,000, според Чарли Лий

Антъни Помппиано от Morgan Creek Digital накара основателя на Лайткойн (LTC), Чарли Лий, да вземе участие в последния му подкаст.

Основателят на LTC говори за цената на актива, крипто зимата и пазара като цяло.

Чарли Лий очаква LTC да достигне $1000

Чарли Лий изглежда съжалява, че продадe своите LTC, когато криптовалутата достигна своя връх през 2017 година. В подкаста той каза, че когато продава своя LTC, очакваше валутата да скочи и да достигне $1000.

Тогава LTC беше $300 и той не осъзна, че това е пикът, който актива все още не е възстановил.

Лий казва, че постоянно получава въпроси за това, къде отива цената на LTC.

Ако някой ви каже, че знае, значи Ви лъжат. Никой не знае дали цената ще отиде нагоре или надолу. Видях няколко бичи и мечи пазари. Понякога се възстановява. Кой знае?”

LTC се търгува на около $ 74, показвайки се на повече от двоен растеж от 2019 година насам, и това е далеч от цената от $300, която 2017 година даде на крипто общността.

В подкаста Лий казва, че понастоящем се занимава с подготовка за пускане на някои функции на LTC, които биха могли да му придадат по-голяма пазарна стойност и да повишат неговата скалируемост и поверителност.

Мнението на Лий за Биткойн

Чарли Лий смята, че в крайна сметка BTC ще се превърне в глобална резервна валута и че ще бъде в обращение заедно с фиатните. Най-вероятно, казва той, само няколко монети ще имат действителна стойност, но BTC ще бъде най-добрата.

“Биткойн ще бъде основната и ще има още няколко.”

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Лайткойн до $1,000, според Чарли Лий appeared first on CryptoDnes.bg.