Крипто пазарите днес – ADA, ETC, BCH и IOTA

Крипто пазарите днес – ADA, ETC, BCH и  IOTA

Тъй като криптовалутите се покачват от дъното, отново започнахме да чуваме някои бичи настроения.

Артър Хейс, съосновател и главен изпълнителен директор на BitMEX, очаква, че Биткойн ще достигне $ 10,000 тази година.

Едно от събитията, които могат да доведат до възходящо движение, е стартирането на Bakkt. Твърди се, че стартирането на цифровата платформа се забавя поради проблеми със спазването на правилата, тъй като планира да има попечителство за Биткойн за своите клиенти. Въпреки това, CFTC на САЩ заяви, че работи по всички различни крипто-свързани приложения, включително Bakkt.

Въпреки, че лидерът, Биткойн, пълзи по-високо, алткойните виждат някои сериозни печалби. Нарастването е намалило доминантността на Биткойн през последните няколко седмици.

ADA

Cardano (ADA) завърши успешен ъпгрейд до версия 1.5, която е последната голяма версия на фазата на развитие Byron. Тази актуализация е важна стъпка за преминаване към фазата на развитие Shelley.

ADA/USD

Двойката ADA / USD се повиши рязко през последните седем дни: тя излезе от обхвата и скочи над 20-седмичната EMA, което е положителен знак. Сега трябва да стигне $ 0.082952 и ако това ниво бъде пробито, следващата цел е $ 0.094256.

Двете подвижни средни стойности са изравнени и RSI също се е повишил до средата. Това показва, че тенденцията се променя.

ETC

Двойката ETC / USD се опитва да формира база близо до най-ниските нива: тя може да достигне до $ 5.889. 20-седмичната ЕМА също се намира в близост до това ниво, следователно очакваме силна съпротива на 5,889 долара.

Ако биковете натиснат цената над $ 5.889, тя може да стигне до следващото съпротивление от $ 9.50.

ETC/USD

Следователно, търговците могат да купуват след пробив и седмично затваряне (UTC времева рамка) над $ 5.889 и да сложат стоп-загуба на $ 3.3.

Ако цифровата валута се понижи от 5,889 долара, може да се удължи престоя му в диапазона още няколко седмици.

BCH

Биковете тласнаха двойката BCH / USD до първото съпротивление над $ 163.89. Над това ниво цифровата валута може да премине към следващото съпротивление от $ 239. 20-седмичната ЕМА се намира малко под това ниво.

BCH/USD

Следователно очакваме твърдо съпротивление близо до $ 239. Цифровата валута има история на вертикални ралита, така че ако излезе от $ 239, движението може да достигне $ 400 и по-високо.

Обратно, ако мечките защитят $ 239, двойката може да удължи престоя си в диапазона за още няколко седмици.

IOTA

Двойката OTA / USD вероятно ще скочи до 20-седмичната EMA и над нея до $ 0.4081. Очакваме биковете да се съпротивляват на това ниво.

IOTA/USD

Ако цената се обърне оттук, тя ще остане там за няколко седмици. Тенденцията ще се понижи, ако цифровата валута падне до нови годишни дъна.

От друга страна, ако цената се покачи над 0.4081, тя може да стигне до $ 0.560 и до $ 0.6499. След преминаването на това ниво, ралито може да достигне съпротивлението от $ 0.8152.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Крипто пазарите днес – ADA, ETC, BCH и IOTA appeared first on CryptoDnes.bg.