Колко струва да си купиш исторически ресторант в Канада?

Колко струва да си купиш исторически ресторант в Канада?

Продава се историческият ресторант Stone Jug, разположен в Карбонеар, Канада. Собственикът приема трите водещи криптовалути по пазарна капитализация – Биткойн (BTC), XRP и Етериум (ETH) – и 28 валути, включително японската йена, щатския долар и еврото.

На цена от $5,5 милиона, мястото е дом на утвърдени бар и ресторант, както и театър и конферентна зала на третия етаж.

Сградата се гордее с ръчно изработени каменни стени с дебелина от един метър, украсени с полилеи, които са внесени от Европа, блестящи дървени подове, зашеметяващи дървени перила и три етажа, всеки от които е разположен на около 3 000 квадратни метра. Обзавеждането, включително 26-метровия бар, е изградено от обработено дърво, внесено от Китай.

Построен през 1860 година, оригиналният Stone Jug е бил център за търговия.

Според обявата в Propy, на първия етаж са настанява над 75 гости, а на втория етаж – 185 гости. Многофункционалната театрална и конферентна зала на третия етаж може да побере 110 души за сватби, конференции, театрални и музикални представления. Уикендите предлагат традиционна музика на местни изпълнители.

Имотът включва и паркинг с площ от 9000 квадратни метра, който може да бъде превърнат в хотел или други съоръжения.

Ресторантът разполага със скара на дърва, а барът предлага традиционното питие Dark & Stormy на Stone Jug, най-различни наливни бири и селекция от вина.

Историческият Карбонеар е установен от края на1500-те през 1600-те години и е едно от първите населени места в Северна Америка.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Колко струва да си купиш исторически ресторант в Канада? appeared first on CryptoDnes.bg.