Как се оформят крипто борсите през 2019

Как се оформят крипто борсите през 2019

Историята на криптовалутите не може да бъде пълна без огромно позоваване на борсите. Те са мостът, който свързва крипто инвеститора със света на криптовалутите. Обменът на криптовалути има силно и пряко въздействие върху този пазар и това ниво на влияние не може да бъде пренебрегнато.

В крипто пазара вече се появиха много криптовалути, всички с цел предоставяне и управление на крипто портфейли за техните инвеститори. Миналата година, също както за много дигитални монети, беше лоша за крипто борсите, тъй като хакерите откраднаха от тях милиарди долари в крипто активи. Тази поредица от хакове, засегна стойността на пазара, тъй като много дигитални токени видяха, че цените им падат, което показва колко силни могат да бъдат крипто борсите на пазара.

Подобно на криптовалутите, борсите биха искали да направят тази година добра и в тази статия ще разгледаме как крипто пазарите се оформят тази година, за да прегърнат непредсказуемостта на криптовалутите. Годината тепърва започна и вече има случаи на хакове на някои крипто борси.

Само няколко дни назад, на 14 януари, крипто обменът в Нова Зеландия, Cryptopia беше хакнат, което доведе до значителни загуби. Той разполагаше с над 800 различни актива, изброени в платформа и също поддържа малки крипто двойки за търгуване.

Що се отнася до сигурността, все още има въпроси дали крипто борсите, включително най-големите, са безопасни и защитени в името на своите клиенти.

Тъй като волатилността е нещо постоянно в криптопазара, инвеститорите със сигурност ще загубят малко пари и не могат да си позволят да станат жертви, защото доверието им в крипто обмена е предадено.

Южна Корея праща някои от най-големите си крипто борси да преминат одит на правителствената сигурност. Южнокорейският криптопазар беше един от най-активните пазари, преди хаосът от регулирането да разкрие, че потребителските му дейности намаляват.

Сега, седем от най-големите крипто борси в страната, включително Bithumb, Korbit, спечелиха удовлетворението на следователите по време на одита и това ще бъде много важно в борбата на крипто обмените, за оцеляване в азиатската зона.

Агенцията за финансови услуги (FSA), най-големият финансов регулатор в Япония, също одобри регистрацията на Coincheck, като крипто обмен в петък, 11 януари и даде зелена светлина на борсата законно да оперира в страната.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Как се оформят крипто борсите през 2019 appeared first on CryptoDnes.bg.