Инстантните одити на TrueUSD стават реалност

Инстантните одити на TrueUSD стават реалност

За новото партньорство между TrueUSD (TUSD) и счетоводната фирма Armanino се предполага, че ще позволи на търговците да извършват инстантни одити на средствата, подкрепящи токена.

Новината беше обявена от TrueUSD в блог пост на 5-ти март.

Разработеният от Armanino дашборд позволява на търговците да следят TrueUSD токените и обезпечените средства.

Armanino се свързва директно към външни сметки на трети страни, притежаващи американски долари, които обезпечават TrueUSD токените, и изпълнява свои собствени ETH възли, за да осигурят точна доставка на токени на TUSD…

Рафаел Косман, съосновател и ръководител на инженерството в TrustToken, заяви, че “с потвърждаване на средствата в реално време, предоставени от една от водещите счетоводни фирми в света, търговците ще знаят по всяко време, че техните токени са подкрепени от реална стойност.”

Ходът на TrueUSD бе направен в опит да се постигне по-голяма прозрачност за стабилните монети, тъй като има съмнения, че някои от тях всъщност не разполагат с достатъчно средства, за да гарантират всички токени, ако възникне такава необходимост.

Миналата година, Tether (USDT), който е обвързан с американския долар, бе критикуван, след като прекъсна връзката си с одиторска фирма преди официалния одит. Без одит не може да се докаже, че Tether всъщност има достатъчно резерви, за да подкрепи токените.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Инстантните одити на TrueUSD стават реалност appeared first on CryptoDnes.bg.