Има време докато крипто пазара тръгне нагоре, твърди Майк Новограц

Има време докато крипто пазара тръгне нагоре, твърди Майк Новограц

Майк Новограц, ветеран от Уолстрийт с десетилетия опит, направи пълен преход към Биткойн (BTC) преди няколко години.

Докато бившият партньор в Goldman Sachs непрекъснато пишеше по темата през 2017 и началото на 2018, в последните няколко месеца той е сравнително мълчалив, вероятно поради мечия пазар.

Новограц изглежда се завръща.

В tweet, публикуван в петък, който привлече много внимание в социалните мрежи, Новограц обясни, че има шанс крипто пазарът, включително и Биткойн, да не се отправи на север поне още няколко месеца.

Водещи институционално ориентирани продукти, като Bakkt, VanEck / SolidX Bitcoin и Fidelity Digital Asset Services, все още не са стартирали. Почти всички институционални продукти и платформи бяха забавени до известна степен, особено след като регулаторните неясноти все още са проблем за тази новаторска индустрия.

Той подкрепи твърдението си, което контрастира като тон с множеството оптимистични ценови прогнози, които е правил през годините, отбелязвайки, че институциите винаги се движат по-бавно.

Той обясни, че в крайна сметка големите имена на Уолстрийт, банките и лицата с висока нетна стойност ще започнат да се насочват към това пространство, добавяйки, че има повече дейност отколкото се вижда на пръв поглед.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Има време докато крипто пазара тръгне нагоре, твърди Майк Новограц appeared first on CryptoDnes.bg.