“Златото е отживелица, Биткойн е по-добрият вариант”, според Дрейпър

“Златото е отживелица, Биткойн е по-добрият вариант”, според Дрейпър

Милиардерът капиталист Тим Дрейпър прогнозира, че OpenNode, многопластова платформа за обработка на биткойн плащания, работеща с Lightning Network (LN), ще бъде масово приета в близкото бъдеще.

Дрейпър, дипломиран електроинженер в университета в Станфорд, смята, че Биткойн мрежата ще може да се конкурира с по-установени портали за плащания, включително тези, създадени от мрежата VISA.

Когато е попитан дали хората са по-фокусирани върху разработването на продукти по време на мечия пазар (в неотдавнашно интервю, проведено от CryptoWendy), Дрейпър потвърди, че много компании изграждат различни крипто-свързани решения, за да улеснят „местенето на Биткойн. ”

Коментирайки кога ще се случи масовото приемане на криптовалутитите, Дрейпър казва, че много хора вече ги използват. Той обаче обясни, че пазарната стойност на Биткойн все още не е установена, поради което цената на псевдонимната криптовалута се колебае доста.

Отговаряйки на въпрос дали смята, че алткойн са добри инвестиции, Дрейпър отбеляза, че „тези, които ще са наоколо за дълго време, те вече се издигат до върха“ (по отношение на пазарната капитализация. Той добави, че това е нещо, което виждаме в момента и има някои от тях, които все още преминават през процеса на развитие. Ще имат голямо влияние върху световната икономика.

Важно е да знаете кои са хората зад криптовалутните проекти

Той продължи:

Aко искате да заработите още пари, трябва да погледнем кой стои зад различните криптовалути. Ако го направим, ще се придържаме към правилната валута, когато дойде времето.

Коментирайки бизнес модела, възприет от крипто предприемачите, Дрейпър потвърди, че повечето от компаниите за дигитални активи и блокчейн са стартъпи. Той призна, че мрежите на Биткойн и Eтериум са установени платформи, но по-голямата част от крипто проектите все още са в ранен етап на развитие.

Tezos и Bancor бяха „огромни предложения“

Да се спомене, че когато неговата фирма, Draper Associates, подкрепи старта на Tezos (XTZ) и Bancor (BNT), това бяха „огромни предложения“.

Докато сравнява Биткойн с останалите алткойн, Дрейпър отбелязва, че „златото е на изчезване“.

За какво бихте използвали злато, когато можете да съхранявате стойност с Биткойн? Това е пълна глупост. Но съм сигурен, че много хора все още го използват и мислят за златния стандарт като добрата монета. Но като аз го погледна и се питам – сравнявате биткойн със злато?

Според оценката на Дрейпър, хората в крайна сметка ще започнат да харчат своите биткойн средства, когато е установена справедливата им стойност. Той също така потвърди, че се придържа към предсказанията си за цената на Бирткойн от $250,000 до 2022-2023 и че това не е нереалистично, тъй като най-доминиращата криптовалута в света все още ще представлява само 5% от световния БВП на тази цена.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post “Златото е отживелица, Биткойн е по-добрият вариант”, според Дрейпър appeared first on CryptoDnes.bg.