Експерт прогнозира сериозен скок за XRP

XRP на Ripple може да се окаже на ръба на друго голямо ценово рали, според трейдинг експерта Crypto Thies. Въз основа на неговия технически анализ, цената на XRP може да донесе „огромни печалби“ в краткосрочен план.

XRP поема удар

След стагнация в продължение на седмици, цената на XRP внезапно нарасна с повече от 43% спрямо USD на 14-15 май, когато Coinbase откри търговията в Ню Йорк. XRP беше най-добре представящата се криптовалута в топ 10, но ралито не продължи дълго.

На 17 май XRP регистрира ниско ниво в рамките на деня от $0.359, след като цената му се понижи с повече от 25%. Всички основни aлткойнове колективно се насочиха надолу, след като цената на биткойн внезапно претърпя спад с 20%, за който се твърди, че е причинен от манипулации на пазара.

Ударът беше прекалено сериозен за XRP, за да се възстанови. Сега, XRP се сблъсква със своя голям момент. Ако цената му падне под нивото от $0.340, нещата могат да станат грозни за токена на Ripple, като следващата му низходяща цел е значително по-ниска. Експертът по търговията Питър Бранд по-рано предположи, че огромният спад на цените ще бъде почти неизбежен, ако случаят е такъв.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Експерт прогнозира сериозен скок за XRP appeared first on CryptoDnes.bg.