Вече може да се плаща с криптовалути в Tinder

Вече може да се плаща с криптовалути в Tinder

Платформата за крипто плащания Bitrefill, рекламира своя “крипто-мост” към Tinder, еднo от най-големите мобилни приложения в света.

Bitrefill позволява на криптo ентусиастите да купуват giftcard (ваучер) за Google Play или Apple iTunes (App Store), използвайки Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash и Dogecoin. Ваучерите могат да бъдат приложени към абонаменти за Tinder и стотици други приложения.

В допълнение към безплатната си услуга, Tinder предлага премиум абонаментни планове – Tinder Plus и Tinder Gold – наред с други функции, които са предназначени да дадат възможност на потребителите да овладеят сцената за запознанства. Premium aбонатите могат да получат повече „харесвания“ на профилите си, да увеличат своите “swipe” привилегии и да променят географското си местоположение, за да проверят другите самотни сърца по света.

Членовете на Tinder Gold могат също така да видят кой „харесва“ техните профили и да проверяват най-харесваните снимки за деня.

Съоснователят на Ethereum, Виталик Бутерин, получи любовта на феновете и над 11,000 лайка в Twitter, когато защити ваучерите като интелигентна форма на крипто адаптация. Според Бутерин, предоставянето на лесен начин за закупуване на малки количества крипто за ежедневна употреба на хората, проправя пътя към масовото приемане.

В разгара на крипто бумa през януари 2018, крипто и Tinder бяхa привлекателна комбинация за необвързаните, младите и мобилните. Тази интеграция на криптовалутни плащания в платформата е сериозна крачка към дигиталното бъдеще. Криптосферата претърпя “разгром” през 2018 година, имайки предвид, че края на 2017 беше върхът за индустрията. Всеки от дигиталните активи тогава достигна своя пик – BTC удари приблизително $20 000, а Monero, например, се търгуваше на $494. В момента флагманската криптовалута е на цена от около $3600, докато втората валута се оценява на около $50.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Вече може да се плаща с криптовалути в Tinder appeared first on CryptoDnes.bg.