Вече може да залагате Биткойн на Game of Thrones

Вече може да залагате Биткойн на Game of Thrones

Биткойн платформа FreeBitco.in стартира система за залагания за Game of Thrones, която ще възнагради победителите в биткойн.

Предскажете краят на Game of Thrones

FreeBitco.in стартира нова функция за залагане на своя уебсайт с няколко вече изброени събития. Едно от тези събития се основава на Game of Thrones, хитовия телевизионен сериал от HBO.

Потребителите на платформи могат да предскажат кой ще седне на Железния трон на Вестерос в края на осмия и последния сезон на шоуто, което в момента се излъчва.

Платформата за залагания за Game of Thrones използва система за умножаване с претегляне във времето, което означава, че наградите намаляват с напредването на времето. Тази функция също така насърчава ранното поставяне на залози.

Потребителите, които поставят залози по-рано, ще получат по-голям дял от крайния ценови резерв, който нараства с всяко поставяне на залог.

Засега залозите на Джон Сноу за спечелване на Железния трон и управлението на Седемте кралства са начело с около 45% от поставените залози. Други възможности включват Тирион Ланистър, Денерис Таргериан и Бран Старк.

Откъс от уебсайта, обясняващ правилата на играта, гласи:

В случай, че няма победител или някой друг, освен изброените герои, сяда на Железния трон, “Unknown” ще спечели залога. Ако повече от едно лице споделя Железния трон, паричните награди ще бъдат разпределени поравно между потребителите, залагащи на печелившите резултати.

„Unknown” е вторият най-популярен избор, с 20% от всички залози. Общият награден фонд вече достигна 1,5 BTC (около $ 7,900) с умножител малко над 73x.

Биткойн залози

Освен Game of Thrones, платформата стартира и някои други пулове за залагания за събития като Шампионската лига на УЕФА, Световната купа по крикет 2019 на ICC и цената на Биткойн за края на годината.

Всеки пул използва същата умножаваща система, като ранните залози имат шанс да спечелят повече BTC. Басейнът на Шампионската лига на УЕФА е най-популярен.

Платформата, която според съобщенията има около 18,7 милиона регистрирани потребители, изглежда създава креативни начини да накара хората да поставят залози със своите BTC.

Биткойн пуловете продължават да бъдат популярен начин за хората да печелят BTC безплатно или чрез различни игри, или чрез програми за препращане (refferal).

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Вече може да залагате Биткойн на Game of Thrones appeared first on CryptoDnes.bg.