Братята Уинкълвос говорят за бъдещето на крипто – SXSW 2019

Братята Уинкълвос говорят за бъдещето на крипто – SXSW 2019

Близнаците Уинкълвос, известни с ранната си инвестиция в Биткойн и стартирането на Gemini, наскоро оглавиха дискусията на конференцията SXSW.

Пред аудитория от седемстотин души, близнаците говориха за това как регулирането може да доведе до растеж, как крипто зимата е повлияла на екосистемата и защо те вярват, че интересът към крипто е в критична точка.

Един от основните аргументи на близнаците беше, че почти всички най-успешни пазари са добре регулирани. Те посочиха, че е трудно да се развива пазар, когато има инциденти като това, което се случи с QuadrigaCX. В този инцидент, главният изпълнителен директор почина без да сподели как се достъпват средствата, съхранявани в студени портфейли.

Въпреки че много от притежателите на крипто са недоволни от мисълта за правителствена регулация, Тайлър Уинклевос акцентира, че при правилна регулация, “смятаме, че това е интернет на парите – имахме двадесет и пет години с интернет и следващите двадесет и пет години с крипто могат да бъдат още по-големи.”

В Medium публикация Камерън Уинкълвос посочи как през 2016 г., когато те присъстваха на конференцията SXSW, имаше само десет сесии, свързани с крипто и блокчейн. Три години по-късно, имаше цяла програма само за блокчейн с петдесет сесии, от които да се избира. Това бележи огромен скок на популярност само за няколко години.

Камерън посочи, че “… във времена като 2017 г., когато манията засенчва дисциплината, всичко изглежда като добра идея. Днес качеството на проектите и предприемачите, които ги преследват, никога не е било по-високо.”


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Братята Уинкълвос говорят за бъдещето на крипто – SXSW 2019 appeared first on CryptoDnes.bg.