Биткойн – на път към $ 6,000?

Биткойн – на път към $ 6,000?

Конфликтът винаги се корени в търсенето и предлагането.

Освен хайп елемента, който е трудно да се прецени и квантифицира, е ясно, че пазарът намира или е намерил дъното си. Може дори да сме в крипто-пролетта и в ранния етап на следващата бичи вълна, която би тласнала Биткойн до $ 100к или повече. Поне това твърдят все повече анализатори.


Повечето анализатори са с бичи настроения и въпреки че някои твърдят, че мечките не са изгубили контрол все още, подредбата на свещите и техническите показатели ни уверяват, че Биткойн биковете са на ход. Следващата цел, която изглежда лесно достижима, е $ 6,000.

Биковете са стабилни и постепенно се придвижват към идеалните цели на $ 5,800 – $ 6,000. Както споменахме по-рано, BTC / USD се търгува в рамките на възходящ модел на пробив.

Bitcoin BTC

Освен това, тъй като биковете са солидни над $ 4,500 и по-важното, че са силни над психологическото ниво от $ 5,000, месечните върхове на най-голямата криптовалута се движат над критичната линия на съпротива, видима на седмичната графика.

При положение, че не видим корекция, която да върне цената до около $ 4,500, е вероятно да има наплив от купувачи на $ 5,200, които да изстрелят Биткойн до над $ 6,000.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Биткойн – на път към $ 6,000? appeared first on CryptoDnes.bg.