Биткойн може да се върне до $ 5,000

Биткойн може да се върне до $ 5,000

Тъй като пазарът се успокой, анализаторите започнаха да стават все по-равнодушни, правейки всичко възможно, за да разберат накъде са се запътили криптовалутите.

Тези размишления доведоха до някои доста интригуващи разкрития.

Популярният търговец Джош Рейджър наскоро отбеляза, че има невероятни прилики между възстановяването от 2015 г. на мечия пазар и това, което преживяваме в момента.

По време на този цикъл BTC достигна дъно на $ 200, акумулира около $ 300 за месеци, влезе в парабола,  докосвайки $ 500, след което имаше пулбек.

Нещо повече, тридневният Super Guppy, ключов дългосрочен тренд индикатор, не сигнализира за “покупка”, докато не настъпи корекция.

Биткойн на пръв поглед прави същото нещо сега, но в различен ценови диапазон. Ако моделът бъде последван, най-голямата криптовалута може да падне още ~ 20% от сегашните нива и след това може да започне втората фаза на натрупване (акумулация), която ще продължи до седем месеца. Оттам BTC трябва да започне да параболично рали преди бичия пазар около халвинг събитието.

Текущото ценово действие на криптопазара е изненадващо възходящо.

Изследователят Алекс Крюгер добавя, че на фона на неотдавнашното ценово действие, търсенията за “Биткойн” не са се увеличили твърде много. Това означава, че след като потребителите усетят ралито, движението ще бъде още по-голямо и силно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Биткойн може да се върне до $ 5,000 appeared first on CryptoDnes.bg.