Бизнес ангел от Uber вижда спад на биткойн до $500

Бизнес ангел от Uber вижда спад на биткойн до $500

Голeмият венчър инвеститор Джейсън Калаканис, който работи с Uber, публикува в Twitter, че Биткойн пазара е манипулиран. Той също така заяви, че големият крипто актив накрая ще бъде заменен от друга технология.

Съветите на инвеститора към общността е, че трябва да се инвестират в BTC толкова пари, колкото могат да си позволят да загубят.

Биткойн се завръща

Тази прогноза е реакция на неотдавнашната вълна от възходящи пазарни настроения на пазара на най-голямата криптовалута. Биткойн повдига главата си година след началото на крипто зимата като BTC отчете спад от над 70% от своя най-висок връх през 2017, когато достигна $20 000.

Досега през тази година, биткойн възстанови почти 190% за четири месеца.

Калаканис твърди, че настоящият бичи пазар няма да продължи дълго, заявявайки, че ранните притежатели на BTC ще започнат да фиксират печалбите си, когато крипто актива удари друг връх, принуждавайки цената на монетата да спадне драстично.

Той също така изброи и други фактори, които биха повлияли отрицателно на цената на биткойн.

https://twitter.com/Jason

Иначе пазарните настроения остават силно възходящи. През 2013 гoдина един мъж, Лука Магнота, успя да даде правилни прогнози за цените на BTC през следващите години, като накрая каза, че през 2019 година биткойн ще достигне $100 000 долара и $1 милион през 2021 година.

Тук той се съгласява с Джон Mакафи, който обещава да “изяде мъжествеността си”, ако биткойн не достигне стойност от $1 милион до 31 декември 2020 година.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Бизнес ангел от Uber вижда спад на биткойн до $500 appeared first on CryptoDnes.bg.