Аукцион за луксозен имот, на който се приемат BTC и BNB

Аукцион за луксозен имот, на който се приемат BTC и BNB

Чанпен Джао, или “CZ”, главният изпълнителен директор на Binance, един от най-големите обмени на криптовалутите по отношение на обема на търговията, туитна на своите почти 300 000 последователи, че “първият в света търг на имоти с криптовалута” ще се проведе следващия месец.

BNB и BТC се приемат като средство за плащане

Предстоящият търг ще започне на 8 април, 2019 година (в 11:00 ч. AEST) и хората могат да извършват плащания в Биткойн (BTC) и Binance Coin (BNB). Както е обяснено в публикация в блога на RealEstate.com.au, търгът е настроен да „използва система за плащане без граници”, която включва приемане на плащания в децентрализирани криптовалути. В блога се отбелязва също, че „аукционът на място ще бъде проведен от “James Pratt Auctions“ и че луксозният имот „поставя нови показатели в превъзходството на дизайна, иновативното инженерство и крайната жизненост“.

Разположен на 1 Beech Lane, Kasuana, Нов Южен Уелс (NSW), Австралия, резиденцията на плажа е „вдъхновена” от Google Architecture, споменава блогът. Както е описано в публикацията, имотът е построен според „преувеличения и някога футуристичен стил, където сградите се определят от геометрични форми и смело използване на стъкло, бетон и стомана.“

В блога се отбелязва също, че „продълговато жилище, което е разположено на 412 кв.м., балансира смели елементи с вечни материали“. Някои забележителни характеристики на имота включват:

-Футболно игрище
-Батут в земята
-Достъп до плажа от затворен тип
-Покрита развлекателна тераса
-Външен душ
-25м отопляем басейн с регулируем стартови блок ot олимпийски клас

Изяснявайки чрез Twitter, че резиденцията „не е къща нa Binance“, CZ спомена, че „много харесва имота. В отговор на позицията на Джао, Trigon Trading, фирма, която улеснява големи обеми извънборсова търговия (OTC) с BTC, ETH, LTC и XRP разкриват, че ще подпомагат на NuYen (@NuYenExchange) при обмяната на BTC за AUD (aвстралийски долар) от аукциона за недвижими имоти в Австралия.

Коментирайки обявата, потребителят на Twitter rallyqt написа:

Тази къща е футуристична! Тя се продава за 471 BTC (приблизително $1,8 милиона по текущи цени) или предполагам, приблизително 200 000 BNB токена. Цената в крипто е много по-евтина от фиатната.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

 

The post Аукцион за луксозен имот, на който се приемат BTC и BNB appeared first on CryptoDnes.bg.