Артър Хейс вярва, че Биткойн се насочва към нови върхове

Артър Хейс вярва, че Биткойн се насочва към нови върхове

Главният изпълнителен директор на BitMEX, Артър Хейс, казва, че Биткойн се насочва към нови върхове.

В интервю за Venture Coinist, той казва, че любовта на новото поколение към цифровата вълна ще доведе до масово въвеждане на крипто.

Сега, когато стигнахме до този период от време, в което поколението на бейби бумърите и по-възрастните от поколение Х навлизат в годините, в които разпродават активите си, техните вкусове и предпочитания са по-малко важни от тези на по-младото поколение, милениалите, които влизат в основните години на придобиване на активи. И така, какво знаем за Милениалите?

Някои от тях, в по-младия край на спектъра, са дигитални туземци, първоначално мобилни. Те имат екран в ръка, откакто са били малки деца.

Хейс казва, че нов кръг от печатане на пари от правителствата по целия свят ще засили Биткойн до края на годината, довеждайки цената до $ 10,000.

Мисля, че бихме могли лесно да видим Биткойн на $ 10,000 до края на годината, само защото всички централни банки отново печатат пари, точно както правиха през 2016 и 2017 г. Сега, дали ще слезнем до $2,000 или $3,000, не зная. Не мисля, че това ще бъде бърз, правилен удар до $10,000 или $20,000, защото първото нещо, в което хората ще инвестират с всичките си нови пари, вероятно са Lyft, Uber, Pinterest. Всички тези големи IPO-та, които идват на пазара, ще погълнат голяма част от тази ликвидност. И щом свършите с тези неща към края на годината, хората ще търсят следващото голямо нещо.

В дългосрочен план Хейс казва, че хартиените пари ще изчезнат напълно.

Без кеш, Хейс предвижда истинско масово въвеждане на криптовалутата, което може да даде възможност на BTC да достигне $50,000 и повече.

Така че изведнъж хората ще започнат да мислят “Как мога да получа финансова неприкосновеност?”. И в този момент крипто ще мине на ново ниво. Сега, дали това ще е Биткойн или нещо друго, нямам представа. Биткойн е може би най-известната криптовалута[…] По отношение на ценова цел, не знам, казвам $50,000 през следващите две до пет години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Артър Хейс вярва, че Биткойн се насочва към нови върхове appeared first on CryptoDnes.bg.