Австралийска компания за недвижими имоти ще предлага луксозен имот за BTC

Австралийска компания за недвижими имоти ще предлага луксозен имот за BTC

Aвстралийски гигант за недвижими имоти е първият в страната, който пуска аукцион за Биткойн.

Той ще бъде първият, който ще позволи на Биткойн да влезе в сферата на търговете на имоти в Австралия. Това поставя криптовалутите в още един аспект на комерсиалния живот. Собственикът на имота казва, че иска да има колкото се може повече криптовалути.

Една от най-големите компании за недвижими имоти в Австралия, LJ Hooker, се подготвя за търг на луксозни недвижими имоти за биткойн (BTC) и BNB с аукционер на живо.

Според Micky Media, която разказва историята на 18 март, групата си сътрудничи с Blockchain Company NuYen и James Pratt Auctions, за да улесни онлайн наддаването за къща с пет спални в Нов Южен Уелс, Австралия. Докладът гласи частично:

Аукционистът ще прави наддаванията в криптовалута, като цената ще бъде конвертирана и показана в AUD и USD на екрана на живо. Плащанията могат да се правят както в биткойн (BTC), така и в стейбълкойна BNB.

AUD също ще се приема

Грег Костело, ръководител на Nuyen, който също е собственик на въпросния имот, каза, че освен BTC и BNB, австралийският долар също ще бъде приет.

Предстоящият търг на живо привлече заинтересовани купувачи от Китай, Канада, Австралия и САЩ, според публикацията.

Относно LJ Hooker

LJ Hooker е основана през 1928. Фирмата за недвижими имоти е една от най-известните и най-доверените марки за недвижими имоти в света. С офиси в Китай, Нова Зеландия, Индонезия, Вануату, Папуа Нова Гвинея и разбира се, Австралия, компанията управлява едно от най-големите портфолия за имоти в региона с около 160 000 имота на стойност 71 милиарда щатски долара (USD).

Търгът ще се проведе на 8 април. И според публикацията Костело, който е крипто ентусиаст, възнамерява да запази колкото може повече BTC и BNB монети.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

The post Австралийска компания за недвижими имоти ще предлага луксозен имот за BTC appeared first on CryptoDnes.bg.